Over ons

Ergonomie & handling apparatuur, bedenker en fabrikant van industriële tilsystemen en tilhulpen. Ze biedt de industrie daarbij klantspecifieke oplossingen op het gebied van bevoorrading, handling en heftechniek voor een optimale logistiek.

De oplossingen komen voort uit vragen als hoe plaats ik rollen van ruim 300kg op spindels van machines zonder dat mijn medewerkers fysiek overbelast worden en mijn continu-productie niet verstoord raakt? Hoe plaats ik aluminium platen met een lengte van 8 meter en een breedte van 2 meter op een freesbank waarbij ik na afloop in één handeling alle gefreesde delen opneem en verplaats? Hoe verplaats ik in het kader van optimalisering van vullingsgraden van vrachtwagens poreuze zakken zeker en snel?

Zo maar een aantal vragen waar we graag samen met u antwoorden op willen geven.

In het ontwikkelen van die antwoorden werken we nauw samen met zowel de klant als met ons zusterbedrijf Hecas Techniek B.V. De laatste ontwikkelt, engineert, assembleert, installeert en onderhoudt de systemen. Op de site vind u hiervan een aantal voorbeelden.

Missie/visie

Binnen het segment van de ergonomische tilhulpen willen we klant specifieke en kwalitatief hoogwaardige oplossingen bieden. Onze strategische samenwerkingspartners in het buitenland passen in deze lijn van denken. Gezamenlijk willen we een dominante positie creëren in onze binnen- en buitenlandse markten.

Door de klant voorop te stellen in ons denken en doen, met hen open en direct te communiceren en gemaakte afspraken na te komen willen we met hen een lange termijn relatie opbouwen.

Deze waarden worden ondersteund door een organisatie die een hoge betrokkenheid kent en financieel gezond is.

 

Maak een afspraak

IMG_0350

CE Markering HabeloadAl onze producten voldoen aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese regelgeving.