HML serie

Een voorbeeld van een elektrisch aangedreven liftsysteem is de HML. Dit systeem kan worden voorzien van verschillende grijpers. Wordt deze bijvoorbeeld voorzien van een vorkenbord dan kan de HML ingezet worden voor het picken van orders op een pallet om deze gereed te maken voor transport. Ook is het mogelijk pallets op verschillende hoogtes in magazijnstellingen te plaatsen.

De HML wordt geplaatst in een spelingsarm railsysteem, de trolley van de HML loopt in een dubbele traverse en (in dit geval als voorbeeld) het vorkenbord beweegt op en neer langs twee railgeleidingen. Dit gegeven waarborgt een groot werkbereik, lage lostrekkrachten (lees: ergonomisch vriendelijk), een hoge mate van stabiliteit en daarmee efficiënte en effectieve inzet van uw medewerkers.

Het modulaire concept maakt uitwisseling met verschillende grijpers mogelijk zodat handling van bijvoorbeeld rollen, vaten, dozen of platen geen moeite zal kosten. Dit concept maakt het tevens mogelijk het systeem voor te bereiden op semi – of volledige automatisering. Hiermee wordt een nieuwe dimensie toegevoegd aan de wereld van de material handling.

Zie hiernaast voor een aantal illustratieve voorbeelden.

machine

Meer informatie? Neem contact op

Kenmerken HML 250 E (kg) HML 500 E (kg)
Maximale belasting 250 500
Slag 1000 – 3000 mm 1000 – 3000 mm
Aandrijving Elektrisch Elektrisch
Stops Remmen in X- en Y-richting Remmen in X- en Y-richting

Grotere slaglengtes op aanvraag leverbaar

Productinformatie: Download PDF Habeload Magazijn Lifters ( HML-serie)

Voordelen

  • Geschikt voor grote objecten en zware belastingen
  • Frequentie geregeld elektrisch aangedreven
  • Parameters eenvoudig te wijzigen
  • Pneumatisch aangedreven in de langs- en dwarsrichting
  • Efficiënte inzet door bedieningsgemak
  • Liftvermogen van 0 tot 500kg
  • Lage onderhoudskosten